Nieuws september 2015

Autopolis voor beginnende jonge autobestuurders, de Klik & Go polis!

De premie voor uw autopolis is onder andere afhankelijk van de zuivere schadevrije jaren die u heeft opgebouwd, de gemeente waar uw woonachtig bent en van de commerciële treden die als extra's door verzekeraars worden toegekend. 

De Klik & Go polis, een embleem van ASR Schadeverzekeringen kan op dit moment goed concurreren met de tarieven die direct writers (verzekeraars die geen gebruik maken van assurantietussenpersonen) op de markt aanbieden op het gebied van autoverzekeringen. Zo kunnen beginnende jonge automobilisten hiermee heel veel geld besparen! 

Bij 0 schadevrij jaar bedraagt de instaptrede tussen 40% en 50% noclaimkorting; wanneer u aantal schadevrije jaren heeft opgebouwd, bereikt u al heel gauw de maximale kortingspercentages! 

Voor een Klik & Go premieberekening, mail uw gegevens door via het contactformulier! De premie die u op deze site online kunt berekenen, is afkomstig van London Schadeverzekeringen, en is dus NIET afkomstig van Klik & Go! 

Klik & Go is een embleem van ASR Schadeverzekeringen!

 

Voor een Klik & Go premie, dient u uw gegevens dus via het contactformulier door te mailen! 

Lees verder...


Samenwerking met DAk & Voogd

Door samenwerking met DAK Collectief Ondernemen en Voogd & Voogd Diensten en Verzekeringen, 2 serviceproviders voor assurantietussenpersonen, kan ik u meer service en dienstverlening bieden op het gebied van schade- en levensverzekeringen en op het gebied van hypotheken! 

Alle particuliere en zakelijke polissen, zowel standaard als maatwerk kunnen ondergebracht worden bij schade- en/of levensverzekeraars die in Nederland actief zijn. 

 

Lees verder...


Oudere berichten